Informació corporativa

INFORMACIÓ CORPORATIVA

Comaigua, una companyia de futur

Treballem per millorar
el servei a la ciutadania

 

Comaigua és una societat constituïda pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea. En els seus més de 12 anys d’història, Comaigua ha anat ampliant la seva activitat i s’ha convertit en una empresa referent en serveis vinculats al cicle integral de l’aigua a la comarca del Baix Camp, on destaca per ser un model únic de gestió mancomunant serveis.

Com a especialista, acompanya les administracions en tots els processos relacionats amb la gestió del cicle integral de l’aigua (la captació, la potabilització, el transport, la distribució, el clavegueram, la depuració, la regeneració i el retorn al medi) mitjançant un equip de professionals que es preocupa per entendre les necessitats específiques de cada municipi i dels usuaris.

A més, ofereix altres serveis: enginyeria de projectes, controls de qualitat d’aigua, execució d’obra hidràulica, etc.

El model de gestió de Comaigua es basa en l’excel·lència del servei, a partir de l’experiència i de la innovació constant; la proximitat amb les llars i les empreses per a les quals treballa, que permet adaptar-se a les necessitats, i el compromís incondicional amb les persones i el medi ambient.

Actualment, Comaigua presta servei a una població aproximada de 54.000 persones i manté entre els seus principals reptes seguir treballant per a la consolidació de l’excel·lència en la gestió del cicle urbà de l’aigua.