Editor de continguts

III Edició de la Cursa Comaigua

Des de 1993 el 22 de març se celebra anualment el Dia Mundial de l'Aigua. Convocat per Nacions Unides, aquest dia serveix per a destacar la importància de l'aigua dolça i de gestionar-la de forma sostenible. El Dia Mundial de l'Aigua es centra cada any en un aspecte diferent relacionat amb l'aigua. El tema d'aquest any és "No deixar a ningú enrere". Tothom ha de beneficiar-se del progrés del desenvolupament sostenible. 


Ningú sense aigua, ningú enrere


L'aigua és un element essencial de el desenvolupament sostenible. Els recursos hídrics, i la gamma de serveis que presten, juguen un paper clau en la reducció de la pobresa, el creixement econòmic i la sostenibilitat ambiental. L'aigua propícia el benestar de la població i el creixement inclusiu, i té un impacte positiu en la vida de milers de milions de persones, en incidir en qüestions que afecten la seguretat alimentària i energètica, a la salut humana i al medi ambient.

Comaigua es suma a la crida del Dia Mundial de l'aigua per a no deixar ningú sense aquest recurs bàsic.

Fa més de 13 anys que treballem per a oferir un servei de subministrament d'aigua de qualitat en més de 40.000 llars de la Comarca del Baix Camp i estem profundament compromesos amb el medi ambient, amb el servei a les persones i amb les famílies en situació de vulnerabilitat.

Sabem que totes i cadascuna de les accions que realitzem tenen un impacte en el medi ambient i també en el dia a dia de les persones a les quals servim. Per això treballem perquè el nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible es consolidin any rere any, i els nostres serveis vagin més enllà d'una gestió excel·lent del cicle integral de l'aigua. El nostre propòsit és contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels pobles i ciutats on estem presents.

A Comaigua considerem que una bona manera de celebrar-ho és fomentar els hàbits saludables i la sostenibilitat. Per aquest motiu us convidem a assistir a córrer en família en la III edició de la Cursa Comaigua que organitzem per a commemorar el Dia Mundial de l'Aigua.

III CURSA COMAIGUA

24  de març de 2019
III Carrera Comaigua Riudecanyes - Baix Camp 
Hora: 10.00 h.
Lloc: Plaza 1 d'Octubre - Riudecanyes

Inscripcions gratuïtes!

Inscripció adults
Inscripció infantil
Per correu electrònic a: oespinosa@cebc.cat

Necessitas més informació?

  • Visita el portal web.
  • Descàrrega aquí el programa amb tota la informació.
  • Segueix-nos a Instagram @IIICursaComaigua per a estar al dia de tot el relacionat amb l'esdeveniment.

Samarreta tècnica per a els 50 primers inscrits de cada categoria d'adults i els 50 primers inscrits de les carreres infantils i avituallament per a tots els participants + un obsequi!!