Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
COMAIGUA

al teu costat

oficina cambrils

Som amb tu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Si tens algun dubte, suggeriment o comentari sobre el nostre servei o vols fer qualsevol gestió administrativa, posem a la teva disposició quatre canals de comunicació perquè et posis en contacte amb nosaltres:

  • Telèfon d'atenció al client
  • Telèfon d'avaries
  • Oficina virtual 
  • Oficines
oficinasImg Oficina virtual

Si vols realitzar gestions relacionades amb el servei a qualsevol hora del dia, els 365 dies de l’any, dóna’t d’alta a la nostra oficina virtual i aprofita la comoditat de poder realitzar-les des de casa. També pots fer-nos consultes i suggeriments sense necessitat d’enregistrar-te utilitzant l’apartat CONTACTA que trobaràs dins l’oficina virtual.

phone Telèfon d'atenció al client 900 100 341

Truca’ns per realitzar les teves consultes o gestions. Els nostres teleoperadors t’atendran de dilluns a divendres, de 8 h a 21 h.

telefonoImg Telèfon d' avaries 900 100 342

A la teva disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Si tens alguna incidència en el subministrament d’aigua, el nostre equip d’atenció telefònica t’informarà sobre el tipus d’avaria, la seva importància i la durada aproximada de la intervenció. Si en el teu municipi Comaigua, gestiona el clavegueram, en el mateix número ens podràs comunicar les incidències relacionades amb aquest servei.

D’altra banda, si detectes una possible fuita a la xarxa de distribució d’aigua a qualsevol carrer, encara que no t’afecti directament, truca’ns per informar-nos i perquè la puguem resoldre en el menor temps possible.

Icono casa xarxa d'oficines de COMAIGUA

Si necessites informació d’alguna de les nostres oficines, selecciona el municipi al qual pertany utilitzant el buscador.

Logo Home
Contacte del teu municipi
Enllaç a l'oficina virtual enllaç al portal de transparència
EL TEU MUNICIPI
Casa
talls programats