Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

Et convidem a la II Cursa de l’Aigua – Dia Mundial de l’Aigua ‘18
dimarts, 13 / març / 2018

Des de 1993 el 22 de març es celebra anualment el Dia Mundial de l'Aigua. Convocat per Nacions Unides, aquest dia serveix per destacar la importància de l'aigua dolça i de gestionar-la de forma sostenible. El Dia Mundial de l'Aigua es centra cada any en un aspecte diferent relacionat amb l'aigua. Al 2018 el tema escollit ha estat “Nature for water”. La naturalesa pot ajudar-nos a superar els desafiaments que planteja l'aigua al segle XXI. Plantar boscos, reconectar rius i restaurar els aiguamolls retornarà l'equilibri al cicle de l'aigua, a més de millorar la salut pública i els mitjans de vida.

A Comaigua considerem que una bona manera de celebrar-lo és fomentar els hàbits saludables.  Per aquest motiu us convidem a la segona Cursa de l’Aigua que  organitzem per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua.

L’objectiu és continuar fomentant la pràctica esportiva per part de la població, amb un esdeveniment que funciona, la qual cosa repercuteix en la salut, en el benestar i en la qualitat de vida.

L’esdeveniment  és organitzat per Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp i col•laboren els Ajuntaments de la comarca del Baix Camp, el Club Excursionista Arítjol, l'Ajuntament de La Selva del Camp, la Diputació de Tarragona, i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

II CURSA DE L’AIGUA
24 de març de 2018
2a Cursa de l’Aigua La Selva del Camp – Baix Camp – Inscripcions gratuïtes

Data límit d’inscripció: 18 de març de  2018
Hora: 10h
Lloc: Pàrquing  zona escolar de la Rasa Abel Ferrater a La Selva del Camp

A les 10.00 hores es donarà la sortida de la cursa d’adults, sense cap límit d’edat per participar-hi i, cap a les 10.45 hores, i fins a les 13.00 hores, s’aniran disputant les curses infantils, en les categories cadet i juvenil, infantil i aleví, benjamí i prebenjamí i minis, tant masculina com femenina. Les inscripcions són obertes per dos canals. D’una banda, presencialment al Consell Esportiu del Baix Camp i de l’altra, a la microsite:  https://glarrotcha.wixsite.com/cebc

Inscriu-t’hi!

Descarrega’t el programa

Obsequi de samarreta tècnica pels 50 primers participants de cada categoria i avituallament per a tots els participants!

:

Enllaç a l'oficina virtual enllaç al portal de transparència
EL TEU MUNICIPI
Casa
talls programats